2013 m. birželio 28 d., penktadienis

KITOKS "VOKELIS" / OTHER WAY TO PRESENT MONEY

       Pabodo įprastai dovanoti pinigus?
       Mes ir esame tam, kad pasiūlytume Jums originalių alternatyvų!
     Iš tiesų, daugeliui jau seniai pabodo dovanoti pinigus vokeliuose... Juk dažnai norisi šią perdėm praktišką dovaną paversti kiek šventiškesne, mielesne bei originalesne. Tik ne visada tam pakanka idėjų ir, svarbiausia, laiko...
     Mes radome išeitį ir laiko, kad Jūsų piniginė dovana būtų išskirtinė, netikėta ir subtiliai prabangi! Šįkart siūlome Jums kitokį "vokelį" - rankų darbo gėlėmis dekoruotą skardinę!




     Šis skardinis vokelis - dovana 50-mečio proga, tad nenuostabu, jog ją papuošė būtent penkiasdešimt popierinių rankų darbo rožių... Pinigus perrišome šilkine juostele su sveikinimo žodžiais...



     Skardinės šonus dekoravome prabangiu popieriumi, pridėjome individualizuotą sveikinimą... 


     Rožių viduriukai pasipuošė blizgiais kristalais, suteikusiais dovanai dar daugiau prabangos... O medinė lentelė su užrašu "50", pritvirtinta prie šilkinės juostelės skardinės viršuje, suteikė dovanai dar daugiau subtilaus netikėtumo, šiltumo ir subtilumo.


      Dominuojančios pastelinės kreminė bei oranžinė puikiai derėjo prie sendintų dovanos motyvų, o šilkinis kaspinėlis bei kristalai suteikė dovanai išskirtinės prabangos ir taurumo.


     Na, ką - belieka skardinę atidaryti ir jos turinį panaudoti pagal paskirtį! :)
    O jeigu ir Jūs norėtumėte būti išskirtinai originalūs ir padovanoti brangiam žmogui skardinį vokelį - tiesiog susisiekite su mumis!
     Iki!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą