2013 m. balandžio 22 d., pirmadienis

MOTINOS DIENOS ATVIRUKAI / MOTHERS DAY GREETING CARD

     Gegužės pirmasis sekmadienis - Mamyčių ir Močiučių diena. Viena tokia metuose, kada visas dėmesys skiriamas tik joms. Šią ypatingą dieną visi skubame pasveikinti savo myliamiausias moteris, nešini mėgstamų gėlių puokštele, saldainių dėžele ar tiesiog šiltu apkabinimu bei tūkstančiais bučinių! 
     Na, o mes šią ypatingą dieną siūlome pasveikinti Mamas rankų darbo atvirukais, į kuriuos galite sutalpinti dar nespėtus išsakyti gražiausius žodžius, palinkėjimus bei padėkas. 


     Atvirukai pagaminti iš rankų darbo popieriaus, o tai tik prideda atvirukams jaukumo... Ryškiai raudonas atvirukas dekoruotas gėlėmis bei drugelių motyvais:



     Viršelį puošia padėkos žodžiai...


     Šviesus atvirukas taip pat pagamintas iš rankų darbo popieriaus, dekoruotas aukso spalvos motyvais. Viršelis puoštas auksine širdimi, kuri tarsi įprasmina besąlygišką Mamos meilę...


     Plunksna atviruko viršelyje sukuria lengvumo, o auksiniai dobilėliai atviruko viduje - prabangos ir nepaprastumo pojūtį...


     Kad ir kokia dovana bebūtų, svarbiausia nepamiršti pasveikinti savo Mamyčių bei Močiučių! Bet jeigu manote, kad ir Jūsų mylimiausiosioms patiktų Motinos dienos proga dovanų gauti rankų darbo atviruką, tiesiog susisiekite su mumis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą