2013 m. gegužės 8 d., trečiadienis

ANGELIADIENIO KVIETIMAI / ANGELS BIRTHDAY INVATATION

     Angelo sparnais nusileidusi šventė...
     Tai ne tik pirmasis gimtadienis, bet ir dieviškoji šventė - krikštynos, tad kvietimuose turėjo atsispindėti abi šios įsimintinos šventės. Tai reiškia, jog kvietimai turėjo būti iškilmingi, puošnūs, bet kartu žaismingi ir nuotaikingi. Spręskite, ar mums tai pavyko įgyvendinti!



      Kvietimo vokelis įkūnijo tyrumo jausmą... Angelo sparnai vokelio viršuje buvo mažytė užuomina į šventės temą, sukūrusi nepaprastumo įspūdį.



     Kvietimo viršeliui kaip pagrindas parinktas blizgus rausvas popierius ir swarovski padarė kvietimą itin šventišką, spalvingosios vardo raidelės, suvertos  ant šilkinės baltos juostelės bei angeliukė kvietimo kampe, nešanti pirmojo gimtadienio tortą, suteikė kvietimui žaismingumo ir pakilios nuotaikos.


     Kvietimo tekstas atspausdintas ant širdelėmis dekoruoto kalkinio popieriaus atrodė išties lengvai ir jaukiai, o karpiniais puošti kvietimo kraštai atrodė išties puošniai.
        Jei ir Jūs ieškote išskirtinių kvietimų savo ar savo vaikų šventei ir nenorite šio darbo patikėti bet kam, kreipkitės į mus ir, pažadame, drauge rasime Jums patinkantį variantą!

2 komentarai: