2013 m. kovo 20 d., trečiadienis

PUOŠKIMĖS VELYKOMS! / MAKE OUR EASTER BEAUTIFUL!


"Tolyn, tolyn žiemužę
 Vėjelis šiltas pučia,
 Keliu Velykė veža
 Ratus margų margučių." [Vytė Nemunėlis]

         Vis didesniu greičiu ir vis didesniais žingsniais į mūsų namus ir širdis atkeliauja viena gražiausių pavasario švenčių - šv. Velykos, reiškiančios visuotinį atsinaujinimą. Vadinasi, turime atnaujinti ne tik savo mintis, jausmus, bet ir laukdami Velykų, imtis savo namų puošybos darbų. 
            Kas pirmiausia šauna į galvą, išgirdus žodį "Velykos"? Žinoma, kad "kiaušiniai"! Tad, įkvėpti Design Mom, nusprendėme ir Jums pasiūlyti dekoruoti savo Velykas rankų darbo stilizuotais margučiais, jau nuo neatmenamų laikų simbolizuojančiais gyvybę.
              

           Šiuos margučius galite panaudoti kaip tik sugalvojate: puošti jais Velykų eglutę, dekoruoti jais šventinį stalą ar tiesiog padovanoti juos draugui Velykų proga. Sutikite, kad šie margučiai gali būti naudojami pačiais įvairiausiais būdais!
 

           Jeigu ir Jums patiko ši Velykinė dekoracija, susisiekite su mumis! Velykinių margučių pakuotę sudaro   6 vnt. įvairiomis spalvomis ir raštais margintų kiaušinių.























              Na, o jeigu norite kiaušinius marginti patys, galime pasiūlyti Jums kiaušinių ruošinių. Juk tai gali būti puikus laikas, praleistas su šeima, ruošiantis Velykoms!


               O mes linkime Jums gražių bei jaukių akimirkų, ruošiantis šv. Velykoms!

             



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą