2013 m. kovo 25 d., pirmadienis

VELYKINIO STALO PUOŠMENOS / EASTER TABLE DECORATIONS



      Nepaisant to, kad už lango oras labiau primena žiemą nei pavasarį, kalendorius skaičiuoja paskutines dienas iki šv. Velykų. Laukiame nesulaukiame artėjančios pavasario šventės, kuri, tikimės, prišauks į mūsų kiemus ir tikrąją pavasarišką šilumą, ištirpdysiančią likusias sniego sankaupas ir padėsiančią gamtai iš naujo prisikelti. 
       Na, o kol laukiame Velykų, siūlome Jums patiems pasigaminti ryškių, spalvingų ir pavasarį simbolizuojančių stalo / maisto puoštukų. 


       Tokios žaismingos puošmenos tikrai tiktų ne tik šv. Velykų, bet ir vaikų gimtadienių stalo puošybai. Bet smagiausia yra tai, kad jas itin lengva pasigaminti patiems, o rezultatas nudžiugins ne tik Jus pačius, bet ir Jūsų svečius (ypač patiks Jūsų vaikams) !


         Įvairių dydžių ir raštų formeles galite tvirtinti ant lazdelių, pagaliukų ar segtukų, priklausomai nuo to, ką norėsite jomis papuošti.


          Taigi tam, kad pasigamintumėte tokių stalo/ maisto puošmenų Jums reikės keletos laisvų minučių ir:
  • spalvotų lipnių juostelių;
  • žirklių;
  • pagaliukų ar (ir) segtukų;
  • balto popieriaus lapo su norimos formos šablonais.
         Pradedam ! Atsispausdinkite norimo dydžio ir formos šablonus (mes naudojome paukštelio, drugelio bei kiškučio formas). Apklijuokite jas lipniomis spalvotomis juostelėmis. Apklijuotas formeles iškirpkite. Dabar liko tik pritvirtinti prie pagaliukų ir (ar) segtukų. Lazdeles galite papuošti kaspinėliais. Štai ir viskas!


         Vos keletas minučių ir turite nuostabių rankų darbo puošmenų, kurios tikrai gražiai atrodys ant Jūsų šventinio stalo! Kaip paprasta savo šventes paversti ypatingomis! 


           Linkime Jums puošnių bei smagių švenčių!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą