2013 m. balandžio 2 d., antradienis

VELYKINĖS DOVANĖLĖS / DIY EASTER TREAT BOXES


      

                Sveiki visi po Velykų!

              Keistas jausmas: lauki lauki, ruošiesi ruošiesi, o tos šventės - it viena akimirka - ima ir prabėga :)! Bet juk negali pykti, nes tas pasiruošimo laikotarpis būna ypatingas: kupinas idėjų, kūrybinių minčių bei įkvėpimo... Žodžiu, tokį laikotarpį ne tik smagu prisiminti, bet norisi juo ir su kitais pasidalinti!
 

         Be jau dienoraštyje aprašytų pasiruošimo darbų (žr. Velykinio stalo puošmenos ir Puoškimės Velykoms) norime pasidalinti su Jumis Velykinių dovanėlių ruošimo darbais ir rezultatu. Tikimės geriausio Jūsų įvertinimo!
          O viskas prasidėjo nuo dovanėlių dėželių bei jų etikečių ir dekoracijų kūrimo:






















        Dėžutėms parinkome blizgiomis juostelėmis margintą rožinę spalvą. Etikečių spalvas derinome prie dekoracijų ir jau išrinktos dėžučių spalvos. Tam mums puikiai pasitarnavo pastelinės dangaus žydrumo ir kreminė bei sodriai geltona spalvos. Na, o dekoracijos buvo išties žavingos: ryškūs, blizgūs ir labai simpatiški pagrindiniai Velykų herojai: kiškučiai (ir jų auselės), viščiukai, paukšteliai bei triušiukai.



     Dėželės universalios: skirtos visokio tipo dovanėlėms. Bet mums Velykos pirmiausia asocijuojasi su saldumynais, tad dėželes užpildėme dieviško skonio saldžiaisiais margučiais! Didžiąsias dovanėles skyrėme mažiausiems, o mažąsias - didžiausiems... Mažytis pasiteisinimas: rūpinamės Jūsų kūno linijomis:)!



         Ir viskas. Puikios rankų darbo dovanėlės pavasariškai spalvingose dėžutėse. Rezultatas nudžiugino!





      Na, o jeigu  Jums patiko šios linksmosios dovanų dėželės, susisiekite su mumis! Supakuosime Jūsų dovanėles į tokias pat gražias, Jūsų pasirinktos spalvos ir dydžio ( 9x5 cm arba 22x5 cm ) dėželes, o dekoracijas parinksime pagal Jūsų šventės temą!
 






















              Iki greito, Mielieji!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą