2013 m. kovo 14 d., ketvirtadienis

ŠIRDINGAS ATVIRUKAS / HEARTY GREETING CARD

         Sutikite, kad kartais net galva įsiskauda, kuomet norisi padovanoti kažką tokio išties ypatingo, o net nenutuoki ką... Ypač, jei žmogus, kuriam ieškai dovanos irgi yra būtent toks - ypatingas. O gal ir proga yra ypatinga? Štai Jums mūsų idėja - širdingas atvirukas!
         Būtent ypatingam žmogui ypatinga proga ir buvo skirtas šis ypatingai širdingas atvirukas. Pagrindiniams atviruko akcentams pasirinktos švelni kreminė bei ryški bordo spalva puikiai derėjo prie rausvo sendinto atviruko popieriaus ir šilkinių kaspinėlių, o rankomis lankstytos rožės atrodė iš tiesų įspūdingai ir prabangiai...



        Pažvelkite į atviruko vidų! Gausu detalių... Šilkiniai kaspinėliai papuošė iš atviruko "kišenių" ištraukiamas korteles, o skirtingų spalvų bei faktūrų popierius atviruką suskirstė į keturias pagrindines zonas sveikinimo tekstams rašyti.

      
              Na, o dabar šiek tiek iš arčiau pažvelkime į atskiras korteles, slypinčias atviruko "kišenėse". Viena jų - su origami širdele, skirta piniginei dovanėlei, kita - taip pat puošta širdelėmis, skirta dar vienam sveikinimo tekstui užrašyti. 
           

           Norite patys pasigaminti origami dėžutę-širdelę? Sekite šią origami dėžutės - širdelės video pamoką. O jeigu Jums labai patiko popierinės rožės, pabandykite jas išsilankstyti patys. Kaip tai padaryti žingsnis po žingsnio rasite čia.
         Tikimės, jog ir Jums patiko ši mūsų ypatingai širdingo atviruko idėja. Tad jei ir į Jūsų kiemą skubinasi ypatingos progos, susisiekite su mumis ir mes Jums padėsime!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą