2013 m. kovo 13 d., trečiadienis

ŠIRDELĖS NE TIK VALENTINUI / HEARTS NOT ONLY FOR VALENTINES DAY

          Regis, jau kuris laikas esame "užstrigę" ant širdelių. Jos tiesiog neišeina mums iš galvos ir todėl atsispindi visame, ko tik imamės :) Ir tai puikus įrodymas, kad širdelės, nesvarbu, kokios spalvos ar formos jos būtų, tinka visoms progoms, ne tik Valentinui! Svarbiausia juk yra jausmas, kurį signalizuoja Jūsų gaminama, gauta ar dovanojama širdis! Nagi, o kokius jausmus Jums kelia šis atvirukas?


        Šio atviruko istorija labai paprasta. Tiesiog norėjosi dovaną - kuponą pateikti kažkaip kitaip... Gražiau, mieliau, pridedant jam daugiau rankų šilumos ir spalvų. Regis, puikiai tam "susigrojo" raudona ir žydra. Na, o mieli maži akcentai ir pasveikinimo kortelė atvirukui pridėjo gyvybės.

 

         Įvykdžius visus atvirukui iškeltus reikalavimus, beliko jį gražiai supakuoti ir įteikti. Ir kas pasakys, kad nesvarbu pakuotė, svarbus tik turinys? Ypatingomis progomis svarbi kiekviena detalė!


          Na, o jeigu ir Jums patiko ši dovanos idėja, susisiekite su mumis ir kitas gražus, spalvingas atvirukas - dovanėlė būtinai bus Jūsų!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą