2013 m. kovo 7 d., ketvirtadienis

SVAJONIŲ LAIVAS / BIRTHDAY DREAMS SHIP

Sveiki !

         Norime pasidalinti su Jumis jubiliejinio gimtadienio projektu "Svajonių laivas". Labai simboliška tema, ar ne? Jubiliejaus potekstė ta, jog gyvenimo laive telpa ne tik išsipildžiusios ar besipildančios, bet ir naujai kuriamos svajonės... Todėl ir yra sakoma, kad "kiekviena pabaiga yra naujos pradžios pradžia"...
          Na, o kadangi gimtadienio šventė buvo organizuojama balzakiško amžiaus damai, mūsų užduotis buvo stilingai, jokiu būdu neperkraunant aksesuarais, dekoruoti šventės vietą ir taip atspindėti gimtadienio temą. Pažvelkite į nuotraukas apačioje ! Pajusite, kaip šventės vieta alsuoja provansu... Tad iš karto supranti, jog grožis slypi paprastume ir jokie brangūs ir prabangūs aksesuarai čia netiks. Vaizduotėje aiškiai susidėlioja svarbiausi akcentai: natūralumas, paprastumas ir šviesumas, kuris kaimiškoje aplinkoje padės išlaikyti jaukumo, svajingumo įspūdį.
       Taigi trumpai glaustai apie šventines rankų darbo dekoracijas. Šventės vietos "recepcija" pasipuošė popierinių laivelių girlianda, kurios centre - jubiliatės vardu dekoruotas didžiulis laivas. Visiems vakaro dalyviams išsyk tapo aišku, kas yra laivo kapitonė ! Lauko staliukai pasipuošė paprastomis, bet jokiu būdu neprastomis žvakidėmis iš stiklainių, kurios iš tiesų atrodė nuostabiai. Lengvi šiaudiniai kaspinėliai ir vandenyje plūduriuojančios žvakutės tapo atsvara kankorėžiams ir akmenėliams, o visa žvakidžių visuma itin natūraliai įsiliejo į aplinką. Šventiniam stalui dekoruoti taip pat pasirinktos šviesios spalvos: čia puikiai derėjo hortenzijų žiedai, perrišti gelsvu kaspinu, gelsvos lazdelės, puoštos laivais bei pastelinių spalvų popieriniai laiveliai lėkštėse, tapę maža prisiminimo dovanėle kiekvienam svečiui. Na, o kokia gi šventė be svečių knygos? Tik šį kartą svečių knyga tapo rankų darbo laivas, kurio bures papuošė gimtadienio dalyvių pirštų antspaudai. Ir, patikėkite, visi svečiai tame laive tilpo !


* Šventės vieta
* Vardinis svajonių laivas Jubiliatei

* Vasaros lietus

* Lauko žvakidės

* Lauko žvakidės ir svečių knyga

* Svečių knyga pasiruošusi pažymėti kiekvieną šventės dalyvį

* Laivai... Laivai... Laivai...

* Šventinio stalo dekoras

* Šventiniai užkandžiai

* Žiedų didybė

*.Grožis paprastume

* Stalo kortelės - atminimo dovanėlės

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą