2013 m. balandžio 10 d., trečiadienis

ŠVIESTUVAI. KIEK KITAIP... / DIY LIGHTING

     "Pagaminta rankomis"

     Jau vien tai pripildo namus šviesos. Kitokios nei pripildo gamykliniame šviestuve įžiebta paprasta elektros lemputė. Ta šviesa kažkaip stebuklingai alsuoja jaukumu bei rankų ir širdies šiluma...



     Jau kuris laikas esame įsimylėję raukinius, garbanas ir visokius kitokius Pom Poms'us. Būtent jų užburti ir gaminome šiuos šviestuvus.
    Pasakojimą apie šių šviestuvų gamybinį procesą bei panaudojimo galimybes pradėsime nuo "žaliojo" šviestuvo. Neapsigaukite! "Žaliuoju" šviestuvu praminėme šį gulbės sparno šviestuvą dėl jo ekologiškumo ir draugiškumo gamtai:


     Šviestuvas pagamintas iš neįprastų šviestuvams, bet įprastų kiekvieno mūsų kasdienybėje daiktų: priekinio automobilio žibinto ir baltų plastikinių  šaukštelių.


     Šviestuvas iš tiesų atrodo labai moderniai, yra išties pigus bei tinka ir mažoms, ir didelėms patalpoms apšviesti. O pasigaminti tokį šviestuvą nėra sudėtinga kiekvienam. Tad jei ir jūs nusprendėte užsiimti gamyba, kaip tai padaryti rasite ČIA, o jei neturite laiko, bet norite tokio šviestuvo, tiesiog susisiekite su mumis! Pagrindą šviestuvui galite rinktis kokį tik sugalvojate. O rezultatas tikrai jus nudžiugins:


     Kitas mūsų darbas tiks ir Jūsų namų, ir Jūsų švenčių dekorui. Galimi įvairūs šviestuvų dydžiai bei formos:



    Galite rinktis Jums patinkančias bei prie namų interjero ar šventės temos derančias spalvas. Be to, tokie popieriniai Pom Poms šviestuvai gali būti ne tik pakabinami, bet ir pastatomi. 


     Tad be to, kad šviestuvai bus puiki stalo puošmena, dar ir pasitarnaus apšviesdami Jūsų stalą. Vakarokite iki paryčių be jokių trukdžių! 



     Na, ir trečiasis "pagaminta rankomis" šviestuvas - drobinis Pom Poms'as, sukuriantis minkštumo, jaukios romantikos įspūdį. Puikiai dera ir suaugusiųjų, ir vaikų (ypač mergaičių) miegamuosiuose. 





     Tikimės, kad mūsų idėjos ir jumyse pažadino bent mažytį aistros krislelį kurti jaukumą, grožį bei nebijoti eksperimentuoti. Pagalvokite, kad įgyvendinę mūsų siūlomas idėjas net senus, pabodusius daiktus galite priversti sužibėti naujomis spalvomis ir prikelti juos naujam gyvenimui! 
     Bet jei manote, kad Jums trūksta įgūdžių, neturite įkvėpimo ar Jums stinga laiko, susisiekite su mumis! Visuomet esame pasiruošę Jums padėti!

2 komentarai:

  1. Atrodo, kaip iš pasakos tikrai. Stebuklingi šviestuvai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju, Ramune, už tokį įvertinimą. Labai malonu, kad patiko :)

      Panaikinti